آلبرت اینشتین:
مهمترین مسأله این است که هرگز دست از پرسش برنداریم.
ورود
یادآوری
عضویت
تمامی فعالیت ها
سوالات
پر طرفدار
بدون پاسخ
برچسب ها
دسته بندی ها
کاربران
سوال بپرسید
سوال بپرسید
پرسش و پاسخ های اخیر در آشپزی
+1
امتیاز
1
پاسخ
چرا ذرت پف نمی کند؟
پاسخ داده شده
دسامبر 27, 2021
در
آشپزی
توسط
Elena
همراهِپارسش
(
69
امتیاز)
اشپزی
اشپز
پف
puff
پف ذرت
ذرت
شکوفه
popcorn
پاپ کورن
پف فیل
+4
امتیاز
1
پاسخ
چرا بامیه نرم میشود؟
پاسخ داده شده
اوت 7, 2020
در
آشپزی
توسط
Azita
همپرسشِارشدِپارسش
(
1.1k
امتیاز)
بامیه
آشپزی
زولبیا
شیرینی
غذا
ماه رمضان
+2
امتیاز
2
پاسخ
چرا رنگ سمنو تیره نمیشود؟
پاسخ داده شده
می 15, 2020
در
آشپزی
توسط
hossein
همیارِارشدِپارسش
(
15.5k
امتیاز)
سمنو
اشپزی
پخت
رنگ تیره
رنگ
سمنو تیره
غذا
+3
امتیاز
1
پاسخ
چرا خمیر پیتزا جمع میشه؟
پاسخ داده شده
مارس 20, 2020
در
آشپزی
توسط
behnam
همیارِارشدِپارسش
(
5.5k
امتیاز)
اشپزی
اشپز
خمیر
خمیرپیتزا
خمیر اشپزی
خمیر پیتزا
+2
امتیاز
1
پاسخ
چرا حلوا خشک میشه؟
پاسخ داده شده
مارس 20, 2020
در
آشپزی
توسط
hossein
همیارِارشدِپارسش
(
15.5k
امتیاز)
حلوا
دسر
خوراک
اشپزی
اشپز
غذا
خشکی حلوا
0
امتیاز
1
پاسخ
چرا پف کیک میخوابه؟
پاسخ داده شده
مارس 20, 2020
در
آشپزی
توسط
hossein
همیارِارشدِپارسش
(
15.5k
امتیاز)
کیک
اشپزی
پف
cake
cooking
اشپز
puff
0
امتیاز
0
پاسخ
چرا روی کیک ترک میخوره؟
سوال شده
مارس 18, 2020
در
آشپزی
توسط
behnam
همیارِارشدِپارسش
(
5.5k
امتیاز)
کیک
cake
اشپزی
پخت
cooking
ترک
ترک کیک
شما نیز سوالی دارید؟
کلیک کنید
دسته بندی ها
تمامی دسته بندی ها
فیلم
(3)
هنر
(3)
موسیقی
(4)
زبان
(56)
بازی
(1)
گردشگری
(8)
فناوری
(30)
پزشکی
(29)
مهندسی
(40)
حقوقی
(11)
ورزش
(5)
عکاسی
(0)
کتاب
(2)
سلامت و بهداشت
(55)
روانشناسی
(18)
کسب و کار
(4)
فروش و بازاریابی
(0)
آشپزی
(7)
سبک زندگی
(15)
زیبایی
(4)
ادبیات
(5)
آییننامه رانندگی
(7)
جانوران
(4)
جغرافیا
(3)
تاریخ
(1)
دین
(26)
اقتصاد
(11)
سیاست
(3)
مالی و حسابداری
(0)
علوم پایه
(26)
متوسطه دوم
(6)
متفرقه
(6)
معرفی سایت:
کیف آلومینیومی
پادکست
دانلود افزونه ثبت نام و ورود دیجیتس وردپرس
دانلود افزونه سئو یوست yoast seo
دانلود قالب فروشگاهی وودمارت
دانلود صفحه ساز المنتور
تبلیغات در پارسش
پرسش و پاسخ های اخیر در آشپزی
پارسش تحت مجوز بین المللی
CC BY 4.0
است.
...