در جواب به سوال شما، می تواند دلایل مختلفی برای نرمی بامیه وجود داشته باشد که باید در پخت شیرینی بامیه در نظر بگیرید.
- مقدار شربت زیاد در خمیر بامیه باعث بامیه نرم می شود.
- حرارت بالای شربت باعث بامیه نرم می شود؛ پیش از استفاده از شربت، مقداری شکیبا باشید تا از حرارت آن کاسته شود.
- در شیرینی بامیه از تخم مرغ زیاد استفاده نکنید، تخم مرغ زیاد باعث بامیه نرم می شود.
- در زمان پخت شیرینی بامیه، شعله گاز نباید زیاد باشد.
- پائین بودن غلظت شربت باعث نرمی بامیه می شود. پس شربت بامیه نباید زیاد رقیق شود.
- بامیه را زیاد در شهد نگذارید. تا از نرمی بامیه جلوگیری شود.
- در شهرهای مرطوب مثل عسلویه که رطوبت زیادی وجود دارد، نرم شدن بامیه کاملا طبیعی است.