در پاسخ به سوال شما معمولا خمیرهایی که به صورت آماده خریداری میکنید، کیفیت خوبی ندارند. به همین دلیل خیلی سریع خشک و جمع میشوند. این خمیرها ضخامت زیادی نیز دارند. بهتر است برای پیشگیری از این موضوع خودتان خمیر پیتزا را تهیه کنید. همچنین جمع شدن خمیر پیتزا به دلیل وجود آب در آن کاملا طبیعی است. به سرآشپز پیشنهاد می شود با در نظر گرفتن کوچک شدن طبیعی خمیر، کمی آن را بزرگتر در نظر بگیرد.
البته اگر خمیر را از نانوایی ها تهیه می کنید، پیشنهاد میشه آرد آن سبوس دار باشه
راه های پهن کردن خمیر پیتزا:
- پیشنهاد می شود از آرد شیرینی پزی استفاده کنید.
- مقدار خمیر پیتزا کم یا زیاد نباشد.
- خمیر پیتزا را نازک بگیرید.
- جایی که خمیر را پهن می کنید چرب یا خیس نباشد
- جایی که قصد دارید خمیر را پهن کنید، مشابه نانوایی ها کمی آردی باشد و اگر زیاد خشک شد و به دستتان چسبید کاسه کوچکی آب هم در کنار خود داشته باشید.
- اگر پیتزا بزرگ است آن را دو نفری پهن کنید.
- در زمان پهن کردن مواد پیتزا را روی آن قرار دهید تا سنگین شود و خمیر جمع نشود.